Zamówienie dokumentacji
Wystarczy, że prześlą nam Państwo niezbędne informacje, a opracujemy dla Państwa dokumentację w ciągu 2-3 dni.
Informacje jakich potrzebujemy to:
- nazwa firmy i adres,
- nazwa lokalu i adres,
- adres do korespondencji,
- NIP,
- REGON,
- imię i nazwisko właściciela,
- numer telefonu do kontaktu,
- menu - wszystkie serwowane dania
(przy zmiennym menu dania z dwóch tygodni), - logo (nie jest konieczne),
- informacje dotyczące liczby i rodzaju urządzeń chłodniczych,
- czy produkcja jest z surowców, czy z półproduktów?
- informacje dotyczące sposobu dezynfekcji jaj,
- informacje dotyczące podpisanych umów:
z firmą wywożącą odpady (w tym tłuszcze i odpady kategorii III), z firmą DDD - proszę wymienić jedynie istniejące podpisane umowy. - na jakich naczyniach będą serwowane dania?
- dokumentację przesłać mailem (bez dopłaty) czy kurierem (+30zł za wydruk, oprawienie i przesyłkę) ?
- który pakiet dokumentacji sporządzić (samo HACCP\ samo GMP/GHP\ HACCP i GMP/GHP)?
Podanie niepełnych informacji, może skutkować wydłużeniem czasu realizacji zamówienia.
Ewentualne poprawki do dokumentacji zostaną dokonane nieodpłatnie.